Prvi novogodišnji turnir u malom nogometu BK 2012/2013

U novoadaptiranoj sali Mješovite srednje škole „Safet Krupić“ pred kraj ovoga mjeseca, po prvi put, organizira se turnir u malom nogometu.

Picture 5441 ec806

Sudeći prema zainteresiranosti školaraca, ali i građana, te fondu nagrada za najbolje u kategorijama do 18 i preko 18 godina, biće ovo veliki sportski događaj. U obe kategorije, nagrade za osvojena prva tri mjesta su 400, 200 i 100 KM.

U Kabinetu načelnika Armina Halitovića upriličen je sastanak na kojem su prisustvovali predstavnici škole, Vijeća roditelja, Sportskog saveza, kao i medijski pokrovitelji. Tom prilikom dogovoreni su svi detalji u vezi organizacije turnira.

Kotizacija za učešće po ekipi, koju će činiti osam igrača, od čega će sve vrijeme pola biti u igri, iznosi 50 KM. 60% od ukupne kotizacije ide u nagradni fond, dok će ostatak ići za kupovinu računara i opreme neophodne u informatičkom kabinetu za mašinsku struku u ovoj školi, odnosno za novouvedene smjerove Kompjutersko projektovanje i Programer na CNC mašinama.

Prijave za učešće na turniru primaju se do 24. u ovom mjesecu. Izvlačenje će se obaviti u Domu kulture dva dana kasnije, dakle 26. u 12 sati, a turnir počinje 27. u 18 sati revijalnom utakmicom između Općine Bosanska Krupa i ekipe profesora škole domaćina.

Organizator turnira je Vijeće roditelja škole „Safet Krupić“ i Sportski savez općine Bosanska Krupa. Generalni pokrovitelj je Općina Bosanska Krupa i načelnik Armin Halitović, dok su medijski pokrovitelji Radio Bosanska Krupa i portal Krupljani.ba

Pretplati se na objave

Broj posjetilaca

Ko je na portalu: 20 gostiju i nema prijavljenih članova

Fotografije

Kontakt informacije

+387 61 798 486

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

77240, Bosanska Krupa