Objavljen Javni konkurs za dodjelu građevinskog zemljišta u Poslovnoj zoni „Pilana“

Poslovna zona „Pilana“ u Bosanskoj Krupi, zahvaljujući lokalnim vlastima i investitorima, odavno već izgleda kao veliko gradilište.

pilana e73bc

U protekle dvije godine površina od oko 170 hiljada kvadratnih metara stavljena je u funkciju razvoja općine što danas za rezultat ima trgovački centar koji zapošljava 60 Krupljana, te još nekoliko proizvodnih hala velikih kompanija koje su u završnoj fazi izgradnje.

Neke kompanije već rade punom parom, neke uskoro završavaju gradnju i počinju proizvodnju, a neke su tek na početku priče. S obzirom da vlada veliki interes postojećih i novih kompanija za vlastiti razvoj na ovom području, Općina Bosanska Krupa danas je objavila Javni konkurs za dodjelu neizgrađenog gradskog građevinskog zemljišta u državnom vlasništvu radi građenja poslovnih objekata u obuhvatu Regulacionog plana „Poslovna zona Pilana“. Time dala zeleno svjetlo svim investitorima koji u pomenutoj zoni prepoznaju svoju šansu.

Sve detalje Javnog konkursa zainteresirani mogu pronaći na oficijelnoj web stranici Općine Bosanska Krupa www.opcinabosanskakrupa.ba pod kategorijom „Konkursi“ i na oglasnoj tabli, kao i putem ostalih lokalnih elektronskih medija.

Pretplati se na objave

Broj posjetilaca

Ko je na portalu: 22 gostiju i nema prijavljenih članova

Fotografije

Kontakt informacije

+387 61 798 486

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

77240, Bosanska Krupa