Aziz Bužimkić kod općinskog načelnika Armina Halitovića

Aziz Bužimkić je mladi sportsta iz Bosanske Krupe koji je od svih sportista u ovom gradu u 2012. godini postigao najbolje rezultate.

aziz2 232b4On je u okviru Škoda – kupa u Brdskom biciklizmu koji je vožen kao prvenstvo Bosne i Hercegovine, u kategoriji mlađih kadeta osvojio nadmoćno prvo mjesto pobjedivši u svih pet utrka koje su vožene u Mostaru, Tuzli, Bihaću, Sarajevu i Banjaluci.

Njegovi rezultati nisu ostali nezapaženi u općini Bosanska Krupa, pa je njegove uspjehe pratila i podrška općinskog načelnika Armina Halitovića koji je u više navrata obezbjedio prevoz i smještaj tokom takmičenja izvan našeg kantona. Osim prvog mjesta u brdskom biciklizmu Aziz Bužimkić bio je uspješan i u cestovnoj vožnji gdje je takođe osvojio prvo mjesto na prvenstvu održanom u Cazinu. Svi ovi uspjesi bili su povod da općinski načelnik Armin Halitović primi Aziza Bužimkića, te njegovog trenera i predsjednika Kluba ekstremnih sportsova Urban X i čestita im na postignutim rezultatima i opravdanom povjerenju koje je općina Bosanka Krupa i općinski načelnik imali prema njima. Načelnik Halitović je ovom prilikom čestitao na svim postignutim rezultatima i obećao dalju pomoć kako Azizu Bužimkiću tako i svim drugim članovima Kluba koji se izdignu iznad prosječnosti i ostvare značajnije sportske uspjehe.

U ime KES URBAN-X zahvalio se trener u klubu Samir Kabiljagić. On je iskoristio ovu priliku da načelniku Halitoviću uruči zahvalnicu u ime svih članova kluba za svu pomoć u ovogodišnjoj biciklističkoj sezoni, te izrazio nadu da će se dobri rezultati nastaviti, jer se u klubu radi dobro i kvalitetno, a biciklisti su vrlo mladi pa se očekuje da u vrhu bh biciklizma ostanu duži niz godina.

 

Pretplati se na objave

Broj posjetilaca

Ko je na portalu: 24 gostiju i nema prijavljenih članova

Fotografije

Kontakt informacije

+387 61 798 486

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

77240, Bosanska Krupa