Održana Skupština Lokalne akcione grupe „Una-Sana“

U prostorijama Općine Bosanska Krupa održana je sjednica Skupštine Lokalne akcione grupe Una-Sana na čijem se dnevnom redu našlo nekoliko tačaka.

LAGskupstina

Izvještaj o radu direktora Lokalne akcione grupe Una-Sana, za mandatni period 2008.-2012. god. prihvaćen je jednogladno uz nekoliko sugestija članova Skupštine. Prihvaćen je jednoglasno i Prijedlog odluke o imenovanju direktora Lokalne akcione grupe Una-Sana, što znači da će i naredne četiri godine na toj poziciji biti gospodin Šefik Veladžić.

Isti je prije toga održao kraću prezentaciju o radu i uspjesima organizacije koja djeluje u Bosanskoj Krupi, Sanskom Mostu i Bužimu. Bilo je govora o brojnim realiziranim projektima i aktivnostima u Bosanskoj Krupi kao što su recimo opremanje kancelarija, održane edukacije, izrada Strategije ruralnog razvoja, postavljanje fasade na objektima Doma kulture, Bosanska Krupa – grad malih sajmova, uređena turistička signalizacija, uređenje izletišta Šujnovac i brojnim drugim.

Posljednja tačka, Razmatranje prijedloga za funkcionisanje Turističkih infocentara Sanski Most i Bosanska Krupa nakon završetka projekta „Revival of cross border partnerhip through rural development“, povučena je s dnevnog reda jer sjednici Skupštine nije prisustvovao načelnik Općine Sanski Most.

Pretplati se na objave

Broj posjetilaca

Ko je na portalu: 9 gostiju i nema prijavljenih članova

Fotografije

Kontakt informacije

+387 61 798 486

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

77240, Bosanska Krupa