Načelnik Armin Halitović na Bajramskom druženju penzionera

Trećeg dana Ramazanskog bajrama upriličeno je druženje za sve penzionere s područja općine Bosanska Krupa. Oko 200 njih, jučer su od predvečerja pa sve do kasnih večernjih sati uživali u druženju, pjesmi i plesu.

penz

Bila je to prilika da se razmjenu iskustva, podijele i sretni i tužni trenuci, da se zajedno prisjete nekih davnih vremena, događaja, ali na prvom mjestu i da se na svečan način obilježi veliki praznik. Svim prisutnima su se naravno obratili predsjednik Udruženja penzionera iz Bosanske Krupe Hasan Patković, ispred penzionera Bosanske Otoke Rasim Bratić, predsjednik Udruženja dijabetičara općine Bosanska Krupa Omer Ezić, te načelnik Općine Bosanska Krupa Armin Halitović.

Svi su iskoristili priliku da čestitaju najveći muslimanski praznik, požele sreću, zdravlje i dug vijek. Načelnik je istakao i to kako zna u kakvoj se situaciji nalazi ova populacija i da čini sve kako bi im poboljšao uslove života. Obećao još veća i značajnija izdvajanja kada su u pitanju pomoći, grantovi za penzionere itd.

Baš kao i na zabavi koju je načelnik za penzionere organizirao u prvoj polovini jula ove godine u izletištu Šujnovac, sve prisutne je zabavljao Krupljanima dobro poznat Emir Hasić.

Pretplati se na objave

Broj posjetilaca

Ko je na portalu: 18 gostiju i nema prijavljenih članova

Fotografije

Kontakt informacije

+387 61 798 486

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

77240, Bosanska Krupa